Книга Drying Technologies in Food Processing - скачать бесплатно в epub, fb2, pdf, txt, Mujumdar S. Arun
bannerbanner
Читать онлайн
Drying Technologies in Food Processing
Добавить В библиотеку
Оценить:

Рейтинг: 5

Поделиться
Купить и скачать

Drying Technologies in Food Processing

Автор:
Год написания книги: 2018
Тэги:
Drying is by far the most useful large scale operation method of keeping solid foods safe for long periods of time, and is of fundamental importance in most sectors of food processing. Drying operations need to be precisely controlled and optimized in order to produce a good quality product that has the highest level of nutrient retention and flavor whilst maintaining microbial safety. This volume provides an up to date account of all the major drying technologies employed in the food industry and their underlying scientific principles and effects. Various equipment designs are classified and described. The impact of drying on food properties is covered, and the micro-str…
Далее
На сайте электронной библиотеки Litportal вы можете скачать книгу Drying Technologies in Food Processing в формате fb2.zip, txt, txt.zip, rtf.zip, a4.pdf, a6.pdf, mobi.prc, epub, ios.epub, fb3. У нас можно прочитать отзывы и рецензии о этом произведении.

Скачать книгу в форматах

Читать онлайн

Спасибо за оценку! Будем признательны, если Вы оставите комментарий о данном произведении.
Помогите, пожалуйста, другим читателям нашего сайта, оставьте отзыв или рецензию о прочитанной книге.